최근소식
  • 강인국 박사과정 (지도교수 김재홍) 한국건설순환자원학회 우수발표논문상 수상
  • civil |
  • 2024-05-07 09:18:27|
  • 90
우리 학과 강인국 박사과정 학생(지도교수 김재홍)이 지난 4월 18일에 개최한 2024년 (사)한국건설순환자원학회 정기총회에서 "비지도 도메인 적응기술을 통한 레오미터 종속 빙햄 파라미터 문제 해결 방법" 논문으로 우수발표논문상을 수상하였습니다. 수상을 축하합니다.

In Kuk Kang, a doctoral student (Advisor: Prof. Jae Hong Kim), received Best Presentation Award in Korean Recycled Construction Resources Institute 2024 Biannual Conference. The paper title was "Unsupervised domain adaptation solution to rheometer-dependent Bingham parameters." Congratulations!